NUTTY RÝŽOVÉ VLOČKY 500 G
NUTTY RÝŽOVÉ VLOČKY 500 G
Rýžové vločky vznikají lisováním kulatozrnné rýže. Patří mezi přirozeně bezlepkové a lehce stravitelné potraviny, které zajišťují rychlý pocit zasycení. Představují bohatý zdroj komplexních sacharidů se slušným zastoupením vitamínů skupiny B a minerálních látek (především draslíku a fosforu) v kombinaci s nízkým obsahem tuků. Proto je doporučujeme všem milovníkům zdravé výživy, celiakům, ale i těhotným a dětem, dokonce i kojencům od 6. měsíce.
- rýžové vločky jsou přirozeně bezlepkové a jsou lehce stravitelné
- jsou vyrobeny z celozrné rýže
- zipový uzávěr obalu pro udržení čerstvosti a možnosti pohodlného znovuotevření
Naše doporučení k přípravě
udělejte si skvělou kaši - vločky vsypte do vroucí vody či mléka, promíchejte a na mírném plameni vařte do změknutí. Kaši můžete dochutit napříkad slunečnicovými semínky či ořechovým máslem.
Rýžové vločky jsou ideální nejen do kaší, ale i pro bezlepkové zahušťování omáček či polévek, a to především díky jejich neutrální chuti. Můžete je přidat do lívanců, palačinek nebo třeba pomazánek.
Nutriční hodnoty NUTTY RÝŽOVÉ VLOČKY 500 G
Nutriční hodnoty | ve 100g | v 1 dávce |
Energetická hodnota | 1484 KJ/ 350 kcal | |
Tuky | 2 g | |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1 g | |
Sacharidy | 74 g | |
z toho cukry | 2 g | |
Vláknina | 2 g | |
Bílkoviny | 8 g | |
Sůl | 0,03 g |
Vlastnosti produktu NUTTY RÝŽOVÉ VLOČKY 500 G
Zemědělská produkce | EU |
Značka | NUTTY |
Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu |