BUJÓNKA ČERVENÁ ŘEPA
Bujónku Červená řepa lze použít k vaření polévek, dochucení omáček a masových či zeleninových směsí. Krásně dodá chuť při vaření rýže, bulguru, kuskusu apod. Jejímu použití se meze nekladou. Je plná chuti červené řepy. Základem je zelenina, koření a bylinky.
Z Bujónky 130 g uděláte cca 3 l "vývaru".
Z Bujónky 220 g uděláte cca 5 l "vývaru".
Složení:
Zelenina 88,5 % (řepa červená 59%, mrkev, celer, rajče, cibule, petrželová nať), hrubozrnná mořská sůl 11,5 %, olivový olej, kmín.
Trvanlivost 18 měsíců při teplotě do 25 °C. Po otevření je nutno uchovávat v lednici a spotřebovat během jednoho měsíce.
Nutriční hodnoty BUJÓNKA ČERVENÁ ŘEPA
Nutriční hodnoty | ve 100g | v 1 dávce |
Energetická hodnota | 177 kJ / 42 kcal | |
Tuky | 1 g | |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g | |
Sacharidy | 6 g | |
z toho cukry | 5,6 g | |
Bílkoviny | 1,3 g | |
Sůl | 11,3 g |
Vlastnosti produktu BUJÓNKA ČERVENÁ ŘEPA
Obsah balení | 130 g, 220 g nebo 330 g |
Země původu | Česká republika |
Značka | Bujónka |
Složení | uvedeno v popisu produktu |