Úvod / Magazín

Banánovo-datlový chlebíček

Vydatný chlebíček, který Vám dodá energii. Je plný superpotravin a samozřejmě bez mouky! 

Ingredience:

Postup

Špaldové vločky spolu s práškem na pečení rozmixujeme na mouku a přendáme do mísy. Přidáme datlový sirup, kokosový olej, chia semínka a acai s camu camu práškem.

Datle můžeme také rozmixovat, nebo je jenom nakrájet na malé kousky a přidat k suché směsi.

Banány rozmixujeme spolu s mlékem a přimícháme k ostatním ingrediencím.

Vzniklou směs přelijeme do formy na biskupský chlebíček (nebo jakékoli menší zapékací mísy) vyložené pečícím papírem.

Pečeme v předem vyhřáté troubě na 180 °C asi 45 minut.

(Kateřina Kadlecová)

08. 02. 2018

Další články

Veganské proteiny: univerzální pomocník v boji za zdravějším já

Doba, kdy byly proteinové nápoje pro mnoho lidí synonymem steroidů pro kulturisty, už je naštěstí…

Arašídové tyčinky se slaným karamelem

Tento úžasný čokoládovo-karamelový dezert si zamilujete na první kousnutí. Čokoládu zvládnete…

Plavková sezóna dorazila. Na hubnutí pořád není pozdě

Plavková sezona je tady! Celou zimu a jaro se těšíte na to, až konečně vysvitne sluníčko a vy tak…