Úvod / Magazín

Čočkové bulky

Potřebujeme:

100g červené čočky
10g psyllia, 
1/2 ČL soli, 
1/2 ČL jedlé sody, 
30ml vody.

Postup:

Červenou čočku nejlépe přes noc namoč do vody. Slitou čočku dej do mixéru, přidej psyllium, sůl, jedlou sodu a vodu. Vše rozmixuj a ze směsi vytvoř 2 až 4 bulky. Posypej semínky a dej péct na 180°C / 25 až 30 minut.

05. 02. 2024

Další články

Raw vánoční kokosová roláda

Kokos k Vánocům patří a tato kokosová roláda je skvělou zdravou alternativou k běžnému cukroví…

Smoothie s goji a acai

Vyrobte si s námi osvěžující ovocný koktejl s goji a acai a doplňte si tak denní přísun…

Domácí sirup z bezinkových květů

Roste všude kolem, tak proč ho nevyužít? Vyzkoušete domácí sirup z bezových květů a bez…