Rašovská Trhané maso Vepřové 160 g
Trhané vepřové maso (nebo také Rillettes).
Tato delikatesa je vyráběna metodou noční úpravy při nízkých teplotách - konfitováním v sádle a to nejméně 12hodin. Ochutnejte vynikající delikatesu. Pro výrobu této delikatesy zpracovávám pouze plecko.
Trhané maso je možné podávat i v teplé úpravě, nebo je použít jako základ pro vaše recepty. Vepřová je výborná orestovaná a v bagetce.
Trhané vepřové je bez konzervantů a lepku a jsou vyráběny z masa z českého chovu. Navíc je speciálně steriluji, proto není nutné je skladovat v chladu do jejich otevření.
Po otevření uchovejte výrobek v lednici a spotřebujte do 48 hodin.
Trvanlivost výrobku je 18 měsíců od data (ruční) výroby.
Složení: Min. 70% vepřového masa, vepřové sádlo pro lepší roztíratelnost, tymián, sůl 1,5%, pepř.
Nutriční hodnoty Rašovská Trhané maso Vepřové 160 g
| Nutriční hodnoty | ve 100g | v 1 dávce |
| Energetická hodnota | 960 kJ | |
| Tuky | 30 g | |
| Sacharidy | 0,5 g | |
| Bílkoviny | 20 g | |
| Sůl | 1,9 g |
Vlastnosti produktu Rašovská Trhané maso Vepřové 160 g
| Obsah balení | 160 g |
| Země původu | Česká republika |
| Značka | Rašovská Eva |
| Složení | uvedeno v popisu produktu |
| Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu |
