Úvod / Magazín

Bleskové špenátové gnocchi

Potřebujeme:

1 balení gnocchi, 
500g kuřecího masa, 
1 PL česnekovo-dýňové Bujónky
1 smetana na vaření (200ml), 
100g čerstvého špenátu.

Postup:

Kuřecí maso nakrájej na nudličky a dochuť česnekovo-dýňovou Bujónkou. Následně maso orestuj na pánvi, přidej gnocchi, zalij smetanou na vaření, provař 5 minut, vypni plamen a přidej čerstvý špenát. Zamíchej a podávej.

05. 02. 2024

Další články

Pohanka s konopnými semínky a macou (VEGAN)

Recept na lehký oběd z pohanky, tedy z bezlepkové a lehce stravitelné plodiny, která je zdrojem…

Sója

Dneska jsem si pro Vás připravila tak trochu jiný, odbornější článek než obvykle, a to na téma…

Senzační vegan salted peanut ice cream

Dnes pro Vás máme tento senzační a jednoduchý recept na salted peanut ice cream. Kdo by odolal?…