Úvod / Magazín

Čočkové bulky

Potřebujeme:

100g červené čočky
10g psyllia, 
1/2 ČL soli, 
1/2 ČL jedlé sody, 
30ml vody.

Postup:

Červenou čočku nejlépe přes noc namoč do vody. Slitou čočku dej do mixéru, přidej psyllium, sůl, jedlou sodu a vodu. Vše rozmixuj a ze směsi vytvoř 2 až 4 bulky. Posypej semínky a dej péct na 180°C / 25 až 30 minut.

05. 02. 2024

Další články

Mrkvový krém

(4 porce) 2 pl rostlinného olej 2 cibule 1 kg mrkve 1 plechovka vařené cizrny 1 plechovka…

Odolejte nachlazení správnou prevencí

Zima je obdobím plným nemocí, bacilů a spoustu lidí kolem náš trápí nachlazení. Jestli jsem já…

Datle s oříškovým máslem

Nevíte co přichystat ke zdravému mlsání? Máme pro vás rychlý a super jednoduchý recept. Je nepečený…