Úvod / Magazín

Čočkové bulky

Potřebujeme:

100g červené čočky
10g psyllia, 
1/2 ČL soli, 
1/2 ČL jedlé sody, 
30ml vody.

Postup:

Červenou čočku nejlépe přes noc namoč do vody. Slitou čočku dej do mixéru, přidej psyllium, sůl, jedlou sodu a vodu. Vše rozmixuj a ze směsi vytvoř 2 až 4 bulky. Posypej semínky a dej péct na 180°C / 25 až 30 minut.

05. 02. 2024

Další články

Těstoviny s avokádem a pestem

Výborný lehký oběd v podobě zdravých semolinových těstovin s vynikajícím avokádovým pestem si Vás…

Zamilované vafle

Milovníci čokoládových vaflí pozor! Máme pro Vás zamilovaný valentýnský recept :) Ideální jako…

Těstovinový salát s mungo klíčky

Rychlý oběd nebo večeře jako dostatečný zdroj vitamínů a minerálů? Jasně! Navíc, z tohoto receptu…