Úvod / Magazín

Čočkové bulky

Potřebujeme:

100g červené čočky
10g psyllia, 
1/2 ČL soli, 
1/2 ČL jedlé sody, 
30ml vody.

Postup:

Červenou čočku nejlépe přes noc namoč do vody. Slitou čočku dej do mixéru, přidej psyllium, sůl, jedlou sodu a vodu. Vše rozmixuj a ze směsi vytvoř 2 až 4 bulky. Posypej semínky a dej péct na 180°C / 25 až 30 minut.

05. 02. 2024

Další články

Nedostatek vitaminu D můžete snadno vyřešit. Sluncem i doplňky stravy

Každý rodič to zná. Již od prvních týdnů života miminka je potřeba mu uměle doplňovat vitamin D. Z…

Nejlepší start do nového dne? Vsaďte na Mixit!

Snídaně je základ dne Řešíte pravidelně večerní dilema, jestli nastavit budík na poslední chvíli…

Je zdravá strava drahá? Máme tipy jak šetřit

Jeden z hlavních důvodů, proč se lidé bojí zdravé stravy, je její cena. Je sice pravda, že je…