BUJÓNKA HOVĚZÍ
Hovězí Bujónku lze použít k vaření polévek, dochucení omáček a masových či zeleninových směsí. Je plná chuti hovězího masa. Základem je hovězí maso z českých chovů a zelenina. Krásně dodá chuť při vaření rýže, bulguru, kuskusu apod. Jejímu použití se meze nekladou.
- Z Bujónky 130 g uděláte cca 3 l "vývaru".
- Z Bujónky 200 g uděláte cca 5 l "vývaru".
- Z Bujónky 300 g uděláte cca 7 l "vývaru".
- Z Bujónky 900 g uděláte cca 20 l "vývaru".
Složení:
Hovězí maso 47 %, zelenina 41 % (celer, mrkev, rajče, cibule, petrželová nať, libeček), hrubozrnná mořská sůl 12 %, bobkový list, hřebíček, nové koření.
Trvanlivost 18 měsíců při teplotě do 25 °C. Po otevření je nutno uchovávat v lednici a spotřebovat během jednoho měsíce.
Informace pro velkoobchodní partnery:
- Karton obsahuje 12 ks bujónek
Nutriční hodnoty BUJÓNKA HOVĚZÍ
Nutriční hodnoty | ve 100g | v 1 dávce |
Energetická hodnota | 340 kJ / 81 kcal | |
Tuky | 3,3 g | |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1,5 g | |
Sacharidy | 2,1 g | |
z toho cukry | 1,9 g | |
Bílkoviny | 9,9 g | |
Sůl | 11,8 g |
Vlastnosti produktu BUJÓNKA HOVĚZÍ
Obsah balení | 130 g, 220 g nebo 330 g |
Země původu | Česká republika |
Značka | Bujónka |
Složení | uvedeno v popisu produktu |