BUJÓNKA Krůtí
Krůtí Bujónku lze použít k vaření polévek, dochucení omáček a masových či zeleninových směsí. Je plná chuti krůtího masa. Krásně dodá chuť při vaření rýže, bulguru, kuskusu apod. Jejímu použití se meze nekladou. Základem je krůtí maso z českých chovů a zelenina.
- Z Bujónky 200 g uděláte cca 5 l "vývaru".
- Z Bujónky 300 g uděláte cca 7 - 8 l "vývaru".
- Z Bujónky 900 g uděláte cca 23 l "vývaru".
Složení:
Zelenina 51,8 % (cuketa, petržel, celer, mrkev, rajče, cibule, petrželová nať, česnek), krůtí maso 38 %, hrubozrnná mořská sůl 10 %, bobkový list.
Trvanlivost 18 měsíců při teplotě do 25 °C. Po otevření je nutno uchovávat v lednici a spotřebovat během jednoho měsíce.
Informace pro velkoobchodní partnery:
- Karton obsahuje 12 ks bujónek
Nutriční hodnoty BUJÓNKA Krůtí
| Nutriční hodnoty | ve 100g | v 1 dávce | 
| Energetická hodnota | 295 kJ / 70 kcal | |
| Tuky | 1,7 g | |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4 g | |
| Sacharidy | 2,8 g | |
| z toho cukry | 2,1 g | |
| Bílkoviny | 10 g | |
| Sůl | 10,2 g | 
Vlastnosti produktu BUJÓNKA Krůtí
| Obsah balení | 130 g | 200 g | 300 g | 900 g | 
| Země původu | Česká republika | 
| Značka | Bujónka | 
| Složení | uvedeno v popisu produktu | 
| Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu | 







































































