BUJÓNKA VEPŘOVÁ
Vepřová Bujónka najde bohaté využití v teplé i studené kuchyni. Skvěle se hodí k rychlému nakládání mas, dochucení omáček či polévek a také krásně dodá chuť jednoduchým přílohám. Jejímu použití se meze nekladou a určitě si najde své místo i ve Vašem oblíbeném receptu.
- Z bujónky 200 g uděláte cca 5 l "vývaru" .
- Z bujónky 300 g uděláte cca 7 - 8 l "vývaru" .
Složení:
Zelenina (mrkev, petržel. celer - kořen, cibule, petrželová nať), vepřové maso 45 %, sůl, nové koření, pepř černý
Nutriční hodnoty BUJÓNKA VEPŘOVÁ
Nutriční hodnoty | ve 100g | v 1 dávce |
Energetická hodnota | 95 kcal / 398 kJ | |
Tuky | 3,9 g | |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1 g | |
Sacharidy | 3,2 g | |
z toho cukry | 2,5 g | |
Bílkoviny | 11 g | |
Sůl | 8,8 g |
Vlastnosti produktu BUJÓNKA VEPŘOVÁ
Obsah balení | 200 g, 300 g |
Zemědělská produkce | ČR |
Země původu | Česká republika |
Značka | Bujónka |
Složení | uvedeno v popisu produktu |
Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu |