BUJÓNKA Vepřová
Vepřová Bujónka je univerzální pomocník, který najde bohaté využití jak v teplé, tak i ve studené kuchyni. Skvěle se hodí pro rychlé nakládání masa, dochucení omáček, polévek a dodá výraznou chuť jednoduchým přílohám. Její všestranné použití vám otevírá neomezené možnosti a určitě si najde své místo i ve vašich oblíbených receptech.
Tipy na zdravé recepty nejenom z naší Bujónky najdete v on-line magazínu
- Z bujónky 200 g uděláte cca 5 l "vývaru" .
- Z bujónky 300 g uděláte cca 7 - 8 l "vývaru" .
Složení:
Zelenina (mrkev, petržel. celer - kořen, cibule, petrželová nať), vepřové maso 45 %, sůl 8,9%, nové koření, pepř černý
Nutriční hodnoty BUJÓNKA Vepřová
| Nutriční hodnoty | ve 100g | v 1 dávce | 
| Energetická hodnota | 95 kcal / 398 kJ | |
| Tuky | 3,9 g | |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 1 g | |
| Sacharidy | 3,2 g | |
| z toho cukry | 2,5 g | |
| Bílkoviny | 11 g | |
| Sůl | 8,8 g | 
Vlastnosti produktu BUJÓNKA Vepřová
| Obsah balení | 200 g | 300 g | 
| Zemědělská produkce | ČR | 
| Země původu | Česká republika | 
| Značka | Bujónka | 
| Složení | uvedeno v popisu produktu | 
| Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu | 







































































