BUJÓNKA Kuřecí
Kuřecí Bujónku lze použít k vaření polévek, dochucení omáček a masových či zeleninových směsí. Je plná chuti kuřecího masa. Základem je kuřecí maso z českých chovů a zelenina. Krásně dodá chuť při vaření rýže, bulguru, kuskusu apod. Jejímu použití se meze nekladou.
- Z Bujónky 130 g uděláte cca 3 l "vývaru".
- Z Bujónky 200 g uděláte cca 5 l "vývaru".
- Z Bujónky 300 g uděláte cca 7 - 8 l "vývaru".
- Z Bujónky 900 g uděláte cca 23 l "vývaru".
Složení:
Zelenina 52,3 % (cuketa, celer, rajče, cibule, mrkev, petržel, petrželová nať, česnek), kuřecí maso 37,5 % hrubozrnná mořská sůl 10 %, hřebíček, bobkový list.
Trvanlivost 18 měsíců při teplotě do 25 °C. Po otevření je nutno uchovávat v lednici a spotřebovat během jednoho měsíce.
Informace pro velkoobchodní partnery:
- Karton obsahuje 12 ks bujónek
Nutriční hodnoty BUJÓNKA Kuřecí
| Nutriční hodnoty | ve 100g | v 1 dávce | 
| Energetická hodnota | 328 kJ / 78 kcal | |
| Tuky | 3,1 g | |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,9 g | |
| Sacharidy | 2,7 g | |
| z toho cukry | 2 g | |
| Bílkoviny | 9,3 g | |
| Sůl | 10,7 g | 
Vlastnosti produktu BUJÓNKA Kuřecí
| Obsah balení | 130 g | 200 g | 300 g | 900 g | 
| Země původu | Česká republika | 
| Značka | Bujónka | 
| Složení | uvedeno v popisu produktu | 
| Minimální trvanlivost do | uvedeno na obalu | 



































































