Úvod / Magazín

Zdravé marokánky (VEGAN)

Vánoční čas se nezadržitelně blíží. Už víte, co budete letos péct? Vyzkoušejte tyhle marokánky! Jsou bez másla a cukru, a přesto vynikající :)

Ingredience receptu:

Postup

Nejprve nasekáme ořechy a moruše. Pokud máte sekáček na potraviny, pak to budete mít za chviličku :) Goji a rozinky necháme v celku. Přisypeme semínka a camu camu prášek a můžeme se pustit do tekuté části.

Do kokosového mléka přidáme lžičku skořice a pomalu začneme zahřívat.

Přisypeme mouku a za stálého míchání přivedeme k varu.

Následně "kaši" odstavíme a přidáme do ní připravenou suchou směs. Důkladně promícháme.

Na plech vyložený pečícím papírem tvoříme placičky, které pečeme v předem vyhřáté troubě na 160 °C asi 40 minut.

Po upečení necháme vychladnout a nakonec můžeme z jedné strany potřít čokoládou :)

(Kateřina Kadlecová)

30. 11. 2017

Další články

Bojovníci proti podzimním nemocem

Top 4 bojovníci proti podzimním nemocem Lidé se dělí na dvě skupiny. Na tu, která miluje podzim se…

Houbová polévka s bramborami

Potřebujeme: 200 g lesních hub 2 větší brambory 1 bílá cibule 2 stroužky…

Srovnání: Vegan Superprotein 2.0 vs. Sunwarrior

Proteiny jsou v dnešní době jedním z nejpoužívanějších doplňků stravy. A není divu. Bílkoviny jsou…