Úvod / Magazín

Banánovo-datlový chlebíček

Vydatný chlebíček, který Vám dodá energii. Je plný superpotravin a samozřejmě bez mouky! 

Ingredience:

Postup

Špaldové vločky spolu s práškem na pečení rozmixujeme na mouku a přendáme do mísy. Přidáme datlový sirup, kokosový olej, chia semínka a acai s camu camu práškem.

Datle můžeme také rozmixovat, nebo je jenom nakrájet na malé kousky a přidat k suché směsi.

Banány rozmixujeme spolu s mlékem a přimícháme k ostatním ingrediencím.

Vzniklou směs přelijeme do formy na biskupský chlebíček (nebo jakékoli menší zapékací mísy) vyložené pečícím papírem.

Pečeme v předem vyhřáté troubě na 180 °C asi 45 minut.

(Kateřina Kadlecová)

08. 02. 2018

Další články

Banánová kaše

Ovocná kaše jako stvořená pro mlsouny, ale přitom výživná. Má naprosto dokonalou konzistenci a…

Senzační vegan salted peanut ice cream

Dnes pro Vás máme tento senzační a jednoduchý recept na salted peanut ice cream. Kdo by odolal?…

Tekutý kouř: Tajná ingredience pro dokonalou chuť uzených pokrmů

 Pokud milujete výraznou uzenou chuť, ale nemáte doma udírnu, máme pro vás skvělou zprávu! Tekutý…