Úvod / Magazín (strana 5)
Magazín
Křupavé těsto, jablka se skořicí a to všechno za chvíli a jen z pár surovin, vegan a bez lepku. Skvělá záležitost.
Korpus150 g mandlové mouky75 ml javorového sirupu60 g kešu másla2 čl…
Skvělá "sýrová" omáčka ve vegan provedení. To je náš nový úžasný recept. S těstovinami si jej zamuilujete na první ochutnání, extrémně oblíbený je také u dětí. Pokud si včas namočíte kešu ořechy…
Připravili jsme si pro Vás úžasný a hlavně velmi rychlý recept na arašídové sušenky. Skvělé třeba na letní výlety, když na nás přijde hlad nebo chuť na něco sladkého :-) Do receptu jsme použili…
Proteiny jsou v dnešní době jedním z nejpoužívanějších doplňků stravy. A není divu. Bílkoviny jsou pro lidský organismus nesmírně důležité. Nejenže jsou základem buněk, svalů a kostí v našem těle…
Krásně čokoládové brownies je ve světe fit receptů čím dál tím více oblíbené. To naše je navíc se svěží zmrzlinou z malin. Ideální kombinace na horké letní dny nebo jako zdravá sladká…
Ovesné, špaldové a quinoa vločky jsou v naší nabídce spíše jako povinnost :).
Milujeme je v našich Zdravých snídaních se superpotravinami, anebo si je připravujeme samostatně dle své fantazie – s…
SUROVINY (1 porce)
Lněné vajíčko (3 PL mletých lněných semínek + 8 PL vody)
30g celozrnné mouky nebo oříškové mouky
20g rostlinného proteinu
1 lžička kypřícího prášku (5g)
1/2 rozmačkaného…
Dnes pro Vás máme tento senzační a jednoduchý recept na salted peanut ice cream. Kdo by odolal? Obvzlášť v těchto slunečných letních dnech. Troufáme si říct, že ingredience většina z Vás najde doma…
Už jste určitě viděli řadu novinek z oblasti bio kosmetiky, která rozšířila nabídku v našem e-shopu. Jenže co přesně se skrývá pod označením Bio Kosmetika? A jaký je rozdíl mezi bio kosmetikou a…
Máme pro Vás senzační recept, který si zamilujete. Recept je rychlý, jen je potřeba myslet na přípravu. Je totiž nutné si fazole den předem napočit ve studené vodě. Že se Vám sbíhají chutě jen při…
Rychlý oběd nebo večeře jako dostatečný zdroj vitamínů a minerálů? Jasně! Navíc, z tohoto receptu bude nadšena celá vaše rodina. Nezapomeňte vybírat kvalitní suroviny bez zbytečné chemie.
Na 2 porce…
Popularita sušených plodů se v posledních letech šplhá tak vysoko, že už může zdatně konkurovat jiným oblíbeným a praktickým pomocníkům, které můžeme na denní bázi používat nejenom jako součást…
Krémové těstoviny, křupavá cizrna a k tomu skvělé těstoviny se špenátem. Určitě si na tom pochutnáte.
Pozn. Nezapomeňte si den předem namočit cizrnu a kešu oříšky :-)
Na 2 porce budete…
Doba, kdy byly proteinové nápoje pro mnoho lidí synonymem steroidů pro kulturisty, už je naštěstí dávno pryč. Dnes už je všeobecně známé, že se jedná o kvalitní zdroj bílkovin, který pomáhá pokrýt…
Top 4 bojovníci proti podzimním nemocem
Lidé se dělí na dvě skupiny. Na tu, která miluje podzim se vším všudy a na tu, která už s prvním spadeným listem cítí ve vzduchu podzimní depresi, pošmourné…
Podzim nás baví, přináší tolik barev, tolik nových chutí, že stojí opravdu za to vyzkoušet senzační nové sezonní recepty. Dnes pro Vás máme podzimní vegan dýňovou bábovku. Není nijak moc pracná a…
V dnešní "rychlovce" jsme si pro Vás připravili extrémně návykový recept. Milovníci oříšků a avokáda budou nadšení. Seitan, který máme v ingrediencích je potřeba ještě péct necelou půlhodinku v…
Chlorella - super zdravá potravina, superpotravina, prostě potravinová bomba!!! :)
Ale co vlastně chlorella je...
Chlorella je jednobuněčná sladkovodní řasa s nejvyšším obsahem chlorofylu. Má…
Ke kávě neodmyslitelně patří sušenky (nebo jen tak, na cesty) a já při ochutnání mandlového másla v hlavě okamžitě měla tenhle recept.
Sušenky jsou krásně měkké, vláčné a pokapané čokoládou. A to je…
V letních horkých měsících nemám na teplá jídla moc ani pomyšlení. Proto pak většinou skončím u zeleninových salátů s nějakou zálivkou a opečenými sojovými nudličkami. Jenže kdo by to chtěl jíst…
Suplementace vitamínů na rostlinné bázi
Pro správné fungování organismu je důležitý dostatek živin, minerálů a vitamínů.Mnoho z nás se bohužel zasekne jen u rozložení tří základních makroživon –…